Skip to main content

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius: 2
180 g varškės
1 kiaušinis
1 bananas
3 v. š. kvietinių miltų (apytikriai)
žiupsnelis druskos

Kepimui
tiek, kiek reikia, sviesto (arba aliejaus)

Pabarstymui
cukraus pudros pagal skonį (nebūtina)

PARUOŠIMO BŪDAS

Paruošimo laikas: apie 20 min.

  1. Banano minkštimą sutrinkite šakute dubenyje.

  2. Į bananų masę sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska ir išmaišykite.

  3. Įsijokite miltus ir gerai permaišykite, kad gautųsi minkšta, bet formą laikanti tešla.

  4. Darbo paviršių pabarstykite miltais, iš tešlos rankomis suformuokite apie 7 nedidelius varškėčius.

  5. Keptuvėje ištirpinkite sviestą (arba įkaitinkite aliejų) ir apkepkite varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

  6. Pageidaujant galima lengvai apibarstyti cukraus pudra ir patiekti dar šiltus.

Skanaus!