INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 2
180 g varškės
1 kiaušinis
1 bananas
3 v. š. kvietinių miltų (apytikriai)
žiupsnelis druskos
Kepimui
tiek, kiek reikia, sviesto (arba aliejaus)
Pabarstymui
cukraus pudros pagal skonį (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 20 min.
-
Banano minkštimą sutrinkite šakute dubenyje.
-
Į bananų masę sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska ir išmaišykite.
-
Įsijokite miltus ir gerai permaišykite, kad gautųsi minkšta, bet formą laikanti tešla.
-
Darbo paviršių pabarstykite miltais, iš tešlos rankomis suformuokite apie 7 nedidelius varškėčius.
-
Keptuvėje ištirpinkite sviestą (arba įkaitinkite aliejų) ir apkepkite varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
-
Pageidaujant galima lengvai apibarstyti cukraus pudra ir patiekti dar šiltus.
Skanaus!