INGREDIENTAI
- 4 kiaušiniai
- 100 g cukraus
- 100 g sviesto
- 90 g kvietinių miltų
- 1 v. š. krakmolo (galite keisti miltais, tačiau krakmolas suteikia traškumo)
- ½ a. š. vanilinio cukraus
- Žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO EIGA
- Kiaušinius lengvai paplakite su cukrumi, kol masė pašviesės.
- Supilkite ištirpintą, pravėsusį sviestą, suberkite vanilinį cukrų ir cinamoną.
- Miltus sumaišykite su krakmolu ir po truputį įsijokite į kiaušinių masę, kaskart gerai išmaišydami. Tešla turi būti skystoka (jei kiaušiniai maži, miltų gali prireikti kiek mažiau).
- Įkaitinkite vaflinę. Po šaukštą tešlos pilkite į formą ir kepkite iki auksinės spalvos.
- Karštus vafliukus tuoj pat susukite į ritinėlius arba suformuokite ragelius – sustingę jie taps gardžiai traškūs.
Skanaus!