
INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
• 180 g varškės
• 1 kiaušinis
• 1 bananas
• ~3 v. š. kvietinių miltų
• žiupsnelis druskos
Kepimui:
• tiek, kiek reikia, sviesto (arba aliejaus)
Pabarstymui:
• cukraus pudros pagal skonį (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 20 min.
- Banano minkštimą sutrinkite šakute dubenyje.
- Į bananų masę sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska ir išmaišykite.
- Įsijokite miltus ir gerai permaišykite, kad gautųsi minkšta, bet formą laikanti tešla.
- Darbo paviršių pabarstykite miltais, iš tešlos rankomis suformuokite apie 7 nedidelius varškėčius.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą (arba įkaitinkite aliejų) ir apkepkite varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
- Norėdami galite lengvai apibarstyti cukraus pudra ir patiekti dar šiltus.
Skanaus!