INGREDIENTAI
-
4 kiaušiniai
-
100 g cukraus
-
100 g sviesto
-
90 g kvietinių miltų
-
1 v. š. krakmolo (galite keisti miltais, tačiau krakmolas suteikia traškumo)
-
½ a. š. vanilinio cukraus
-
žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO EIGA
-
Kiaušinius lengvai paplakite su cukrumi, kol masė pašviesės.
-
Supilkite ištirpintą, pravėsusį sviestą, suberkite vanilinį cukrų ir cinamoną.
-
Miltus sumaišykite su krakmolu ir po truputį įsijokite į kiaušinių masę, kaskart gerai išmaišydami. Tešla turi būti skystoka (jei kiaušiniai maži, miltų gali prireikti kiek mažiau).
-
Įkaitinkite vaflinę. Po šaukštą tešlos pilkite į formą ir kepkite iki auksinės spalvos.
-
Karštus vafliukus tuoj pat susukite į ritinėlius arba suformuokite ragelius – sustingę jie taps gardžiai traškūs.
Skanaus!