Skip to main content

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius: 3

  • 1 kg apvirto kopūsto

  • 2 kiaušiniai

  • 100 g maltų džiūvėsėlių

  • 1 svogūnas

  • 1 morka

  • ½ stiklinės kvietinių miltų

  • ½ stiklinės manų kruopų

  • 1 š. sviesto

  • druskos, pipirų pagal skonį

  • šiek tiek šviežių krapų

  • aliejaus kepimui

PARUOŠIMO BŪDAS

Paruošimo laikas: apie 30 min.

  1. Apvirtą kopūstą burokine tarka sutarkuokite į stambesnius drožlius.

  2. Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite; abi daržoves apkepkite svieste, kol suminkštės.

  3. Keptas daržoves sudėkite prie kopūstų, įberkite manus, miltus, krapus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa.

  4. Rankomis formuokite nedidelius kotletus, juos apvoliokite džiūvėsėliuose.

  5. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol išorė bus auksinė, o vidus – purus.

Skanaus!