INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 3
-
1 kg apvirto kopūsto
-
2 kiaušiniai
-
100 g maltų džiūvėsėlių
-
1 svogūnas
-
1 morka
-
½ stiklinės kvietinių miltų
-
½ stiklinės manų kruopų
-
1 š. sviesto
-
druskos, pipirų pagal skonį
-
šiek tiek šviežių krapų
-
aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 30 min.
-
Apvirtą kopūstą burokine tarka sutarkuokite į stambesnius drožlius.
-
Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite; abi daržoves apkepkite svieste, kol suminkštės.
-
Keptas daržoves sudėkite prie kopūstų, įberkite manus, miltus, krapus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa.
-
Rankomis formuokite nedidelius kotletus, juos apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol išorė bus auksinė, o vidus – purus.
Skanaus!