
INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 3
- 1 kg apvirto kopūsto
- 2 kiaušiniai
- 100 g maltų džiūvėsėlių
- 1 svogūnas
- 1 morka
- ½ stiklinės kvietinių miltų
- ½ stiklinės manų kruopų
- 1 š. sviesto
- druskos, pipirų pagal skonį
- šiek tiek šviežių krapų
- aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 30 min.
- Apvirtą kopūstą burokine tarka sutarkuokite į stambesnius drožlius.
- Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite; abi daržoves apkepkite svieste, kol suminkštės.
- Keptas daržoves sudėkite prie kopūstų, įberkite manus, miltus, krapus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa.
- Rankomis formuokite nedidelius kotletus, juos apvoliokite džiūvėsėliuose.
- Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol išorė bus auksinė, o vidus – purus.
Skanaus!