
INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 3
- 200 ml pieno
- 200 ml vandens
- 200 g kvietinių miltų
- 1 kiaušinis
- 2 š. cukraus
- 3 š. aliejaus
- ½ a. š. vanilinio cukraus
- žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 30 min.
- Miltus persijokite, kad tešla būtų tolygi.
- Kiaušinį plakikliu suplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi, supilkite aliejų.
- Įplakite persijotus miltus, tada po truputį supilkite pieną ir išplakite iki vientisos masės.
- Maišydami plona srovele pilkite vandenį, kol gausite lietiniams tinkamą tirštumą – tešla turi būti skystoka, bet ne vandeninga.
- Gerai įkaitinkite vaflinę ir kepkite, kol lietiniai įgaus gardžią auksinę spalvą.
Skanaus!