
INGREDIENTAI
Porcijų skaičius – 4
- 500 g vištienos filė
- 1 pakelis „Chicken Taco“ prieskonių mišinio („Santa Maria“)
- 1 v. š. sviesto
- 1 žalioji paprika
- 2 pomidorai
- 1 pakelis taco geldelių („Santa Maria“ Taco Shells)
- 100 g tarkuoto sūrio
- Šiek tiek šviežios kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS
Trukmė – apie 30 min.
- Kaitinkite orkaitę iki 200 °C.
- Vištienos filė iš visų pusių gerai įtrinkite prieskonių mišiniu, sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite 20–25 min., kol iškeps.
- Iškeptą vištieną atvėsinkite kelias minutes ir smulkiai supjaustykite.
- Žaliąją papriką bei pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su susmulkinta vištiena.
- Sūrį stambia tarka sutarkuokite.
- Į kiekvieną taco geldelę dėkite paruošto įdaro, apibarstykite sūriu ir išdėliokite ant skardos.
- Pakelkite orkaitės temperatūrą iki 250 °C ir kepkite apie 5 min., kol sūris gražiai išsilydys.
- Patiekdami pabarstykite kapota kalendra ir mėgaukitės traškiais taco iš karto.
Skanaus!