INGREDIENTAI
Porcijų skaičius – 4
-
500 g vištienos filė
-
1 pakelis „Chicken Taco“ prieskonių mišinio („Santa Maria“)
-
1 v. š. sviesto
-
1 žalioji paprika
-
2 pomidorai
-
1 pakelis taco geldelių („Santa Maria“ Taco Shells)
-
100 g tarkuoto sūrio
-
Šiek tiek šviežios kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS
Trukmė – apie 30 min.
-
Kaitinkite orkaitę iki 200 °C.
-
Vištienos filė iš visų pusių gerai įtrinkite prieskonių mišiniu, sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite 20–25 min., kol iškeps.
-
Iškeptą vištieną atvėsinkite kelias minutes ir smulkiai supjaustykite.
-
Žaliąją papriką bei pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su susmulkinta vištiena.
-
Sūrį stambia tarka sutarkuokite.
-
Į kiekvieną taco geldelę dėkite paruošto įdaro, apibarstykite sūriu ir išdėliokite ant skardos.
-
Pakelkite orkaitės temperatūrą iki 250 °C ir kepkite apie 5 min., kol sūris gražiai išsilydys.
-
Patiekdami pabarstykite kapota kalendra ir mėgaukitės traškiais taco iš karto.
Skanaus!