Skip to main content

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius – 4

  • 500 g vištienos filė

  • 1 pakelis „Chicken Taco“ prieskonių mišinio („Santa Maria“)

  • 1 v. š. sviesto

  • 1 žalioji paprika

  • 2 pomidorai

  • 1 pakelis taco geldelių („Santa Maria“ Taco Shells)

  • 100 g tarkuoto sūrio

  • Šiek tiek šviežios kalendros

PARUOŠIMO BŪDAS

Trukmė – apie 30 min.

  1. Kaitinkite orkaitę iki 200 °C.

  2. Vištienos filė iš visų pusių gerai įtrinkite prieskonių mišiniu, sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite 20–25 min., kol iškeps.

  3. Iškeptą vištieną atvėsinkite kelias minutes ir smulkiai supjaustykite.

  4. Žaliąją papriką bei pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su susmulkinta vištiena.

  5. Sūrį stambia tarka sutarkuokite.

  6. Į kiekvieną taco geldelę dėkite paruošto įdaro, apibarstykite sūriu ir išdėliokite ant skardos.

  7. Pakelkite orkaitės temperatūrą iki 250 °C ir kepkite apie 5 min., kol sūris gražiai išsilydys.

  8. Patiekdami pabarstykite kapota kalendra ir mėgaukitės traškiais taco iš karto.

Skanaus!