Skip to main content

Spalvingos burokėlių ir fetos salotos su granatų balzamiku
INGREDIENTAI

Porcijų skaičius – 2

  • 1 virtas arba orkaitėje keptas burokėlis
  • 2 saujos salotų mišinio (su gražgarstėmis)
  • 50 g fetos sūrio
  • 2 skiltelės juodojo česnako
  • 1 v. š. kanapių sėklų
  • Granatų balzamiko kremo (arba įprasto) – pagal skonį

PARUOŠIMO BŪDAS

Trukmė – apie 10 min.

  1. Burokėlį supjaustykite plonais griežinėliais, fetą ir juodąjį česnaką – nedideliais gabalėliais.
  2. Į lėkštes įberkite salotų mišinio, ant viršaus išdėliokite burokėlių riekeles, fetos bei česnako gabaliukus.
  3. Pabarstykite kanapių sėklomis ir lengvai apšlakstykite balzamiko kremu. Patiekite iškart. Skanaus!