Skip to main content

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius – 2

  • 1 virtas arba orkaitėje keptas burokėlis

  • 2 saujos salotų mišinio (su gražgarstėmis)

  • 50 g fetos sūrio

  • 2 skiltelės juodojo česnako

  • 1 v. š. kanapių sėklų

  • Granatų balzamiko kremo (arba įprasto) – pagal skonį

PARUOŠIMO BŪDAS

Trukmė – apie 10 min.

  1. Burokėlį supjaustykite plonais griežinėliais, fetą ir juodąjį česnaką – nedideliais gabalėliais.

  2. Į lėkštes įberkite salotų mišinio, ant viršaus išdėliokite burokėlių riekeles, fetos bei česnako gabaliukus.

  3. Pabarstykite kanapių sėklomis ir lengvai apšlakstykite balzamiko kremu. Patiekite iškart. Skanaus!