INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 3
-
200 ml pieno
-
200 ml vandens
-
200 g kvietinių miltų
-
1 kiaušinis
-
2 š. cukraus
-
3 š. aliejaus
-
½ a. š. vanilinio cukraus
-
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 30 min.
-
Miltus persijokite, kad tešla būtų tolygi.
-
Kiaušinį plakikliu suplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi, supilkite aliejų.
-
Įplakite persijotus miltus, tada po truputį supilkite pieną ir išplakite iki vientisos masės.
-
Maišydami plona srovele pilkite vandenį, kol gausite lietiniams tinkamą tirštumą – tešla turi būti skystoka, bet ne vandeninga.
-
Gerai įkaitinkite vaflinę ir kepkite, kol lietiniai įgaus gardžią auksinę spalvą.
Skanaus!