Skip to main content

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius: 3

  • 200 ml pieno

  • 200 ml vandens

  • 200 g kvietinių miltų

  • 1 kiaušinis

  • 2 š. cukraus

  • 3 š. aliejaus

  • ½ a. š. vanilinio cukraus

  • žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS

Paruošimo laikas: apie 30 min.

  1. Miltus persijokite, kad tešla būtų tolygi.

  2. Kiaušinį plakikliu suplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi, supilkite aliejų.

  3. Įplakite persijotus miltus, tada po truputį supilkite pieną ir išplakite iki vientisos masės.

  4. Maišydami plona srovele pilkite vandenį, kol gausite lietiniams tinkamą tirštumą – tešla turi būti skystoka, bet ne vandeninga.

  5. Gerai įkaitinkite vaflinę ir kepkite, kol lietiniai įgaus gardžią auksinę spalvą.

Skanaus!