INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 8
-
500 g liesos varškės
-
250 g grietinės
-
200 g saldinto kondensuoto pieno
-
150 ml vandens
-
3 v. š. želatinos
-
1 a. š. vanilinio cukraus
-
3 pakeliai įvairių skonių želė
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 20 min. (be stingimo)
-
Iš anksto pasigaminkite želė pagal instrukciją ant pakelio, vandens pilkite trečdaliu mažiau, kad ji būtų standi. Sustingusią supjaustykite kubeliais.
-
Želatiną užpilkite 150 ml vandens ir palikite 30 min. išbrinkti, tada ištirpinkite virš karštų garų ir atvėsinkite.
-
Varškę ir grietinę sutrinkite trintuvu, kol masė taps puri ir balta. Įmaišykite kondensuotą pieną bei vanilinį cukrų, trumpai paplakite.
-
Plona srovele supilkite atvėsusią želatiną ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
-
Masę supilkite į pasirinktą formą, suberkite želė kubelius ir švelniai paskirstykite.
-
Desertą dėkite į šaldytuvą bent nakčiai, kol visiškai sustings. Patiekdami, jei norite, apverskite ant lėkštės ir papuoškite papildomais želė gabalėliais ar vaisiais.
Skanaus!