
INGREDIENTAI
Porcijų skaičius – 1
- 200 g įvairiaspalvių vyšninių pomidorų
- 1 burrata sūrio rutulys
- Sauja salotų mišinio
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus
- 1 v. š. pesto padažo
- Žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas – apie 5 min.
- Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir išdėliokite į lėkštę kaip pagrindą.
- Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau arba į ketvirčius, jei didesni, ir paskirstykite ant salotų.
- Centre uždėkite burrata rutulį, kad sūris būtų matomas ir lengvai dalintųsi.
- Pesto sumaišykite su alyvuogių aliejumi, gauta emulsija lengvai apšlakstykite salotas.
- Pabarstykite žiupsneliu druskos ir patiekite iš karto.
Skanaus!