INGREDIENTAI
Porcijų skaičius – 1
-
200 g įvairiaspalvių vyšninių pomidorų
-
1 burrata sūrio rutulys
-
Sauja salotų mišinio
-
2 v. š. alyvuogių aliejaus
-
1 v. š. pesto padažo
-
Žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas – apie 5 min.
-
Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir išdėliokite į lėkštę kaip pagrindą.
-
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau arba į ketvirčius, jei didesni, ir paskirstykite ant salotų.
-
Centre uždėkite burrata rutulį, kad sūris būtų matomas ir lengvai dalintųsi.
-
Pesto sumaišykite su alyvuogių aliejumi, gauta emulsija lengvai apšlakstykite salotas.
-
Pabarstykite žiupsneliu druskos ir patiekite iš karto.
Skanaus!