Skip to main content

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius – 1

  • 200 g įvairiaspalvių vyšninių pomidorų

  • 1 burrata sūrio rutulys

  • Sauja salotų mišinio

  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus

  • 1 v. š. pesto padažo

  • Žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS

Paruošimo laikas – apie 5 min.

  1. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir išdėliokite į lėkštę kaip pagrindą.

  2. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau arba į ketvirčius, jei didesni, ir paskirstykite ant salotų.

  3. Centre uždėkite burrata rutulį, kad sūris būtų matomas ir lengvai dalintųsi.

  4. Pesto sumaišykite su alyvuogių aliejumi, gauta emulsija lengvai apšlakstykite salotas.

  5. Pabarstykite žiupsneliu druskos ir patiekite iš karto.

Skanaus!