INGREDIENTAI
- ½ žaliosios citrinos
- 40 ml „Bacardi Superior“ baltojo romo
- 2 šaukšteliai baltojo cukraus
- 12 šviežių mėtų lapelių
- Gazuoto arba negazuoto mineralinio vandens
- Smulkinto ledo
PARUOŠIMO BŪDAS
- Žaliąją citriną perpjaukite pusiau, vieną pusę supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į aukštą plačią stiklinę.
- Užberkite du kaupinus šaukštelius cukraus ir sutrinkite grūstuve, kad išsiskirtų sultys.
- Įdėkite mėtų lapelius ir juos labai lengvai paspauskite – neperkraukite, kad neatsirastų kartumas.
- Stiklinę iki viršaus pripilkite smulkinto ledo.
- Supilkite romą ir maišykite, kol cukrus ištirps.
- Įdėkite dar šiek tiek sutrinto ledo ir įpilkite mineralinio vandens, kad stiklinė būtų pilna.
- Papuoškite dar keliais šviežiais mėtų lapeliais.
Į sveikatą!