INGREDIENTAI
-
½ žaliosios citrinos
-
40 ml „Bacardi Superior“ baltojo romo
-
2 šaukšteliai baltojo cukraus
-
12 šviežių mėtų lapelių
-
Gazuoto arba negazuoto mineralinio vandens
-
Smulkinto ledo
PARUOŠIMO BŪDAS
-
Žaliąją citriną perpjaukite pusiau, vieną pusę supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į aukštą plačią stiklinę.
-
Užberkite du kaupinus šaukštelius cukraus ir sutrinkite grūstuve, kad išsiskirtų sultys.
-
Įdėkite mėtų lapelius ir juos labai lengvai paspauskite – neperkraukite, kad neatsirastų kartumas.
-
Stiklinę iki viršaus pripilkite smulkinto ledo.
-
Supilkite romą ir maišykite, kol cukrus ištirps.
-
Įdėkite dar šiek tiek sutrinto ledo ir įpilkite mineralinio vandens, kad stiklinė būtų pilna.
-
Papuoškite dar keliais šviežiais mėtų lapeliais.
Į sveikatą!