INGREDIENTAI
-
220 g kvietinių miltų
-
3 kiaušiniai
-
160 ml pieno
-
100 g sviesto
-
2 šaukštai cukraus
-
2 šaukšteliai kepimo miltelių
-
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS
-
Kiaušinius suplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė taps vientisa.
-
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais, tada šį mišinį suberkite į kiaušinių plakinį ir išmaišykite.
-
Sviestą ištirpinkite, leiskite šiek tiek pravėsti.
-
Į tešlą supilkite pieną ir pravėsusį sviestą, gerai išmaišykite, kad neliktų sausų miltų gumuliukų.
-
Įkaitinkite „širdelių“ formos vaflinę. Tešlą pilkite tiesiai į formą ir kepkite be papildomų riebalų, kol vafliai taps auksiniai ir traškūs.
Patiekite dar šiltus su mėgstamais priedais: uogiene, medumi ar šviežiomis uogomis. Skanaus!