Skip to main content

Tuno ir kiaušinių salotos šventiniam stalui

INGREDIENTAI:

Porcijų skaičius: 2

  • 4 vnt. kietai virtų kiaušinių
  • 150 g konservuoto tuno (nusausinto)
  • 1 vnt. poro
  • 2 šaukštai majonezo
  • 1 pundelis šviežių krapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: apie 10 min.

  1. Nusausintą tuną dėkite į dubenį ir šakute pasmulkinkite iki smulkių gabaliukų.
  2. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite prie tuno.
  3. Porą perpjaukite išilgai, supjaustykite plonais pusžiedžiais, smulkinkite krapus. Sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, įmaišykite majonezą ir viską gerai išmaišykite. Patiekite su mėgstama duona arba trapučiais.