Skip to main content

Ieškote vakarienės patiekalo idėjos? Pateikiame nesudėtingą skanaus daržovių troškinio su šildančiu imbieru receptą.

Debesuotomis dienomis verta peržiūrėti šį maistingo daržovių troškinio receptą. Norėdami dar labiau sustiprinti skonį, galite įdėti tarkuotos imbiero šaknies, kuri turi daug sveikatai naudingų savybių. Šis patiekalas puikiai tinka greitai šeimos vakarienei po darbo. Be to, jam paruošti reikia labai nedaug laiko.

Atraskite vegetariško imbierinio troškinio receptą. Tai labai skanu

Jei nemėgstate daug laiko skirti maisto gaminimui, šis receptas skirtas jums. Taip yra todėl, kad daržovių troškinį su imbiero prieskoniu lengva ir greita pagaminti. Nepamirškite pridėti įvairių mėgstamų prieskonių, kurie suteiks nepakartojamą skonį ir nuostabų aromatą.

PASIRUOŠIMO LAIKAS : 40 min.

KIEK ŽMONIŲ: 3 asmenims.

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • 500 ml daržovių sultinio
  • 1,5 valgomojo šaukšto pomidorų pastos
  • 1 svogūnas
  • 2 raudonosios paprikos
  • 2 geltonosios paprikos
  • 3 morkos
  • 1 petražolė
  • 3 skiltelės česnako
  • druska
  • vaistažolių pipirai
  • kardamonas
  • raudonėlis
  • bazilikas
  • nedidelis imbiero šaknies gabalėlis
  • 2 šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS

  1. Nulupkite svogūno odelę ir jį smulkiai supjaustykite.
  2. Česnakus pertrinkite per presą.
  3. Morkas ir petražoles nulupkite ir sutarkuokite.
  4. Paprikas supjaustykite smulkiais kubeliais.
  5. Visas daržoves pakepkite aukštoje keptuvėje su sviestu.
  6. Tada sumaišykite juos su atsargomis.
  7. Sudėkite pomidorų pastą, tarkuotą imbierą ir kitus prieskonius.
  8. Trumpai pavirkite ant silpnos ugnies.

Kaip patiekti daržovių troškinį?

Šis troškinys yra šildantis patiekalas, idealiai tinkantis debesuotoms dienoms. Puikiai tinka su šviežia duona ar bandelėmis. Papuošimui pabarstykite krapais arba petražolėmis. Tarkuota mocarela arba truputis parmezano sūrio taip pat tinka kaip priedai.