INGREDIENTAI
- 220 g kvietinių miltų
- 3 kiaušiniai
- 160 ml pieno
- 100 g sviesto
- 2 šaukštai cukraus
- 2 šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS
- Kiaušinius suplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė taps vientisa.
- Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais, tada šį mišinį suberkite į kiaušinių plakinį ir išmaišykite.
- Sviestą ištirpinkite, leiskite šiek tiek pravėsti.
- Į tešlą supilkite pieną ir pravėsusį sviestą, gerai išmaišykite, kad neliktų sausų miltų gumuliukų.
- Įkaitinkite „širdelių“ formos vaflinę. Tešlą pilkite tiesiai į formą ir kepkite be papildomų riebalų, kol vafliai taps auksiniai ir traškūs.
Patiekite dar šiltus su mėgstamais priedais: uogiene, medumi ar šviežiomis uogomis. Skanaus!